Werkzaamheden

KNIP klusbedrijf voor al uw renovaties, verbouwingen of maatwerk

zie projecten
hamer

Renovaties

Klusbedrijf KNIP is specialist op het gebied van renovaties. Met onze gedegen vakmensen renoveren wij uw pand zodanig dat het weer volledig aan de huidige maatstaven en normen voldoet en volop bruikbaar is. Wij voeren renovaties uit voor zowel particulieren als bedrijven en doen dit op klein- en grootschalig niveau.

 

rolmaat

Onderhoud

Het onderhoud aan panden dat wij als klusbedrijf uitvoeren, heeft enkele primaire uitgangspunten. Ten eerste: de conditie van uw pand in optimale staat houden. Ten tweede: het vroegtijdig detecteren en repareren van eventuele schade. Hiermee voorkomen wij voor u kostbare en verregaande herstelwerkzaamheden.

 

kwast

Verbouwingen

Of het nou gaat om grootschalige verbouwingen of kleinschalige verbouwingen, bij klusbedrijf KNIP wordt alles naar behoren uitgevoerd. Ons klusbedrijf in Amsterdam heeft voor verschillende opdrachtgevers menig bouwproject gerealiseerd. Uw wensen en eisen zijn hierbij vanzelfsprekend ons uitgangspunt.

 

tang

Maatwerk

Wij maken alle soorten meubels op maat. Bijvoorbeeld verschillende soorten tafels op maat, maar ook kleding kasten op maat. Of het nu gaat om complete inloopkasten met schuifdeuren op maat of vrijstaande garderobe kasten die op maat moeten worden gemaakt, wij hebben als interieurbouwer alle middelen in huis om uw meubel op maat in onze moderne werkplaats te vervaardigen.

 

 • “Ik ben zeker tevreden met de resultaten van KnipKlus. Het was een flink karwei om alle houten banken buiten te krijgen maar het is gelukt.”
  Michiel de Ruiter
 • "Ons tuinhuis is door KnipKlus geheel verbouwd. Het dak en de raamkozijnen zijn vernieuwd en alles is opnieuw geschilderd."
  Willem Wever
 • "Snel en effectief was het resultaat van een korte verbouwing. Wij wilden een nieuwe schoorsteen aanleggen voor onze open haard. Nu geen kou meer!"
  Sandra Reemskerk
 • "Heel tevreden met het resultaat. KnipKlus heeft voor ons de slaapkamer geheel gerenoveerd!"
  Peter Vlissen